2013 23/01

Januari

På tal om de smådeppiga bilderna jag la upp för nån vecka sen:

Januari har varit jättefin!!!

Det gör inte ens något att det är kallt både utomhus, hemma och på jobbet. Jag brukar förresten gå till jobbet flera gånger i veckan och jag jobbar ju i City, så det blir ingen fem minuters promenad direkt. Gick dit även när det var -16. Jo, för jag tycker faktiskt om den här vintern och vinterstockholm!

Det har hänt mycket fint den här månaden. Jag har fullt trettio och haft en jättefin fest. Det var hur kul som helst att trängas på 29 kvadrat. Tack alla som kom! Och vilka fantastiska presenter jag har fått – en resa till Paris, en ny cykel, den osynliga cykelhjälmen, roliga presentkort är bara några av dem. Men hur FANTASTISKT?! Jag har också haft några riktigt roliga utekvällar, varit på Häktet och ätit en fin middag med våra holländska kompisar från Rotterdam, pratat med min lilla farmor och resten av min familj lite extra mycket och så har jag haft några helt underbara hemmakvällar.

Och vad mycket nytt jag har lärt mig den här månaden – gör det nästan varje dag, förresten. Så ja, den här vintern får gärna fortsätta så här.

Similar Articles

En kommentar

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat