2010 12/07

Imorgon bär det av till Estland!

Idag är det så fruktansvärt kvavt här, även fast det regnade en hel del på förmiddagen. Det hjälpte inte ett dugg och det känns som om man befinner sig i en bastu. Den här dagen har gått otroligt fort och jag har fortfarande inte hunnit göra det jag hade tänkt mig. Imorgon bär det av till soliga Tallinn (35 grader där nu), så idag har jag tvättat, köpt småpresenter åt min familj och städat. Det ska ju vara fräscht när man kommer hem igen!

Jag och min kille lunchade på De Bijenkorf och jag åt en sallad med en massa kikärter i. ”Åh, vad gott det är med kikärter, de smakar ju som nötter, smaka!” (Blont moment) Min kille som är allergisk mot hasselnötter smakade på de konstiga kikärterna och resten av lunchen var jag orolig, för kikärterna visade sig vara inget annat än skalade hasselnötter. Sen fick jag cykla själv och min kille fick åka hem och vila. Men som tur är var det inget allvarligt!

Nu ska jag packa! Det ska bli så himla trevligt att träffa alla igen, äntligen ta sig till nån fin sandstrand, grilla och strosa i gamla stan!

Tallinn3

Similar Articles

10 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat