2009 24/08

Ibland har man sådana dagar…

I morse surfade jag sönder den här sajten. Tanken var att hitta några kurser på distans. Helst på engelska, för att slippa det eviga krånglet med böcker. Ni som har pluggat på högskola vet hur svårt det kan vara att få tag i studentlitteratur. Att köpa varenda bok är inte så kul och framför allt dyrt. Leta böcker, sen be nån bekant att skicka dem hit. Inte speciellt smidigt och återigen dyrt. Men böcker på engelska skulle jag kunna köpa/låna här. Och börja plugga engelska igen. Det är just det som jag borde göra! Efter ett par timmars surfande blev jag så trött och framför allt besviken. Det som verkade vara mer eller mindre intressant och räknades som distanskurser, innebar ändå träffar med gruppen. Att åka till Härnösand eller Växjö från Amsterdam har jag verkligen ingen lust med. Det går bara inte.

I samband med studier tänkte jag på sssb.se. (Jag står fortfarande i kön där.) Loggade in mig. Alla ködagar som jag haft under de senaste fyra åren har nollställts.

Sen gick jag ut och satte mig i trädgården. Strålande sol och riktigt varmt. Värsta bikinivädret. Försökte läsa men det gick inget vidare, kunde inte koncentrera mig.

Åt pannkakor med getost till lunch och tvättade kläder, läste om en väldigt äcklig sak på den här bloggen och några artiklar på DN. Jag var faktiskt nära till att börja grina på grund av de där kurserna.

Sen råkade jag trycka på en länk (en kul sajt med roliga bilder, se nedan) som jag bookmarkade här om dagen och blev glad igen.

weed

Bor man i Amsterdam, så ska man väl inte deppa på grund av jävla Härnösand!

Similar Articles

9 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat