2010 17/04

I väntan på att askmolnet ska lätta

snc13729

Den här bloggen har blivit tråkig, känner jag, och borde döpas om till I väntan på att askmolnet ska lätta eller nåt liknande. Det är inte aktuellt med Amsterdamtips i dagsläge, dessutom händer det inte speciellt mycket skoj i mitt liv nu heller. Jag sover, dricker kaffe, lagar mat, äter, handlar, cyklar, går raska promenader i Vondelpark, fotar, kollar på CNN, läser DN, äter, sover. Den här helgen kommer inte bli som jag hade tänkt mig, men nu finns det inget att göra åt det. Ska försöka ha det bra och inte oroa mig i onödan. Det är underbart fint väder ute, så idag ska jag gå på stan, kanske cykla nånstans, läsa ”Becoming a Translator” och fixa lite i trädgården.

Similar Articles

5 kommentarer

 • Förstår att din Lördag inte blev som tänkt och visst är det tråkigt? Med all förståelse men det kommer bli bra. Njut och ha en bra dag på stan så får du snart träffa karln din igen … =)

 • himla trist för alla som drabbas av det här, hoppas flygen kommer att kunna flyga snart 🙂 och så hoppas jag att din helg blir bra ändå.
  kram
  .-= lady thirtys senaste inlägg: godmorgon. =-.

 • Så himla tråkigt för alla som drabbas. Min kille ska flyga hem från Gran Canaria nästa vecka och man får ju helt enkelt se om det går att flyga då.
  Senast den här vulkanen var aktiv (slutet på 1800-talet) var den aktiv i ett år! Det betyder, ingen flygtrafik på ett år!
  Alldeles galet!

  kram på dig
  .-= Little Peachés senaste inlägg: Söndag =-.

 • Bra att du försöker att inte oroa dig så mycket,alting brukar ordna sig till det bästa!
  Det var en snygg pagefrisyr på bilden.
  Är det du?
  .-= Annas senaste inlägg: rött läppstift =-.

 • Åskmolnet MÅSTE försvinna nu så att min pojkvän kan flyga hem från Norge på onsdag!

  Du ska vara glad att du inte växte upp i Sverige så du slapp plågas av Joelbitar…
  .-= Fifis senaste inlägg: Den här helgen =-.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat