2011 13/09

Hösten

Hösten har kommit och det känns inte ett dugg vemodigt. I år har jag inte haft nån sommar (om man nu ska kalla ett par dagar på sandstränder i Lettland och Estland för det) och nu känns det mest skitsamma. Skitsamma att den är över. Det är väldigt gult och fint ute på gatorna (när det inte regnar), fast rätt kallt och blåsigt. Igår kväll avslutade jag en av böcker jag hade läst ett tag och som inte alls var ”En av Stockholms bästa skilldringar”, men det var rätt mysigt ändå. Att sitta i soffan, under en grön filt, dricka en massa the och inte bry sig ett dugg om stormen utanför. Sen kan man också gå och lägga sig klockan nio och vakna superutvilad dagen efter. Jobba massor, springa i parken efter jobbet, laga goda middagar och kolla på favoritserier. Inte så dumt ändå, va?

amsterdam

Similar Articles

4 kommentarer

  • Jag tycker det är lite både och, visst hösten är rätt mysig, men samtigt är den ju så grå!
    .-= fifis senaste inlägg: Änna höstigt idag =-.

  • Nej jag börjar känna det jag me nu…att det inte är helt dumt ändå.
    .-= TuvaMinnaLinns senaste inlägg: Bling Bling! =-.

  • Hösten är bra fin, lite av en favoritperiod och jag har alltid varit lite smått ”förälskad” i hösten. Jag undrar dock hur denna höst blir, då hela mitt liv har förändrats. Återstår att se .. och du? Ett stort tack.

  • hösten har kommit här med…blev en snabb övergång. tyckte det var sommar innan jag åkte till New York och sedan när jag kom hem två veckor senare kändes det väldigt mycket höst. Inte kändes det bättre då det var högsommarvärme i NY. Men hösten kan ju faktiskt vara rätt mysigt ändå:)
    .-= Linneas senaste inlägg: Prinsessan Diana =-.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat