2010 08/05

Hey

Igår läste jag på nån blogg om att det inte finns några som helst asiatiska namn i Australien. Asiaterna byter (tydligen) namn eftersom få västerlänningar klarar av att komma ihåg och uttala de asiatiska namnen rätt. Döööör.

Kommentarerna var ännu bättre. De flesta var i stil med: ”Haha, kul att veta!” och ”Det är klart att man ska anpassa sig när man flyttar till ett annat land.” Fick lust att skriva Men flytta till Ryssland din jävla subba och byt namn till Olga. (Hade en intressant diskussion igår, så det är därför jag kom att tänka på det där.)

Var förresten på Trouw igår, vilket var kul! (Bortsett från musiken.)

SNC18758

Similar Articles

4 kommentarer

  • Hahaha, ”Men flytta till Ryssland din jävla subba och byt namn till Olga. ” Du gav mig helt klart söndagens härligaste skratt. Mindre bra angående musiken men du bjuder på en härlig sneak peak bild från kvällen.

    Ja du, jag får liksom inte riktigt ihop det här hemma men nu äntligen kan jag koppla av. Har lite långledigt nu innan jag börjar mina två intensiva veckor igen. DU bara måste få ett jobb snarast, speciellt nu när sommaren kommer, då vill man få in lite extra slantar och sysselsättningen är viktig.

  • Jag antar att du syftar på Mattias inlägg? 🙂

    Jag tycker att det är helt ok att dom har smeknamn, det blir dock lite fel om dom känner sig ”tvingade” att ha smeknamn bara på grund av att annars reagerar folk med en negativ attityd som ”va? skaffa ett smeknamn, palla komma ihåg ditt kinesiska namn”. Rätt kul att dom oftast väljer namn som slutar med -y.
    .-= Alexandra, KAKHUSET ♥s senaste inlägg: Aussieskyltar =-.

  • Man behöver faktiskt inte flytta till Ryssland för att heta Olga. Eller ens vara ryss.

  • расисты ваще по беспределу все на западе

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat