2010 04/08

Helt onödigt

Idag har jag spenderat ett par timmar ute på stan, så här. (Tänkte fynda lite till.)

Amsterdamaug 026

Världens sämsta idé någonsin! För vilket fyndande utomhus ska man prata om när det ösregnar konstant? Marknaden vid Waterlooplein var sig INTE lik. Sen gick jag mest runt och surade, gick in på AH, köpte en bulle och åt den under mitt paraply (surt), kollade på folk, blev rejält nedstänkt två gånger, såg världens snyggaste skyltdocka i ett fönster och handlade på vägen hem.

Similar Articles

7 kommentarer

 • Här regnar det också riktigt mycket idag, fast jag tycker det är ganska mysigt 🙂
  Så länge solen kommer tillbaka imorrn!
  .-= Johanna – MyShoebox.ses senaste inlägg: DESIGNHJÄLP =-.

 • Efter regn kommer solsken. Kan dock inte låta bli att gilla ditt stora paraply, för om det är något vi saknar här så är det ett ordentligt, hållbart och framförallt helt. Vi tar aldrig tag i att köpa denna tråkiga pryl men ack så nödvändig 🙂 Hoppas du slapp och slipper myggen i natt. Väldigt nyfiken på den där provdockan nu, so show me.
  .-= Camillas senaste inlägg: 3 Augusti =-.

 • (och handlade på vägen hem) tog jag som att du köpte med dig just skyltdockan 😉 Tycker nog allt att du ska slå till. Tror den kommer göra susen i ert place. För visst är det precis vad du vill ha? Tack snälla och du? De svarta byxorna och den röda tröjan är en stor favorit. Självklart även kängorna och de två t-shirtsen.
  .-= Camillas senaste inlägg: 3 Augusti =-.

 • Åh jag känner igen mig! Det påminner mig om när jag var ute på en shoppingtur i Dublin för några år sedan. Jag hade handlat en massa kläder och bara fått papperspåsar i affärerna vilka regnade sönder och allt föll ut på marken. Det första jag fick göra när jag kom hem var att tvätta alla mina nya kläder! Jag var inte trevligt sällskap den dagen.

 • jobbigt när det är rått och eländigt.
  .-= smäms senaste inlägg: 2 blommor till kontoret =-.

 • Det låter ju sådär kul. Men fin bild med paraplyet där i överkanten fick du i alla fall till!

 • Vad kul att jag hittade till denna bloggen 🙂 Verkligen jättekul att läsa om hur du har det i Amsterdam!
  .-= Fattiga Inneliggares senaste inlägg: på stranden utan dig =-.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat