2010 04/03

Hello första myggbett

Idag har jag gjort två saker: varit på Hema och handlat (köpt halva butiken) och städat lägenheten. Det tog tre timmar. Städningen alltså. Nu är jag väldigt slö, så jag sitter i soffan och dricker svart kaffe. Förhoppningsvis piggnar jag till vilken sekund som helst.

Ikväll ska vi få besök. Det är alltid kul när folk kommer på besök och jag ser verkligen fram emot den här helgen! Måste bara piggna till här. Det måste vara förbjudet att vara så här slö. Det är helt underbart väder ute, men jag har noll ork för att springa på stan. Kanske om nån timme eller så. Älskar våren! Vaknade förresten mitt i natten pga det välbekanta zzzz-ljudet. Hello första myggbett.

SNC17935

Vår uteplats.

Similar Articles

5 kommentarer

 • Så du håller på med Atkins – hur skiljer det sig från GI egentligen? Är kolhydrater helt förbjudna?

  Härligt med vår, det verkar som att ni ligger ett stort steg före oss. Har varit i göteborg i två dagar nu, där har det känts vårigt. Men nu är jag på väg tillbaka till vinterlandet (som visserligen bara ligger en timme från storstaden).

 • jag vet.. monki är så snyggt ! (oftast) har de inte i gävle heller, men lite närmae för mig att dra till uppsala än för dig kanske ,) hihi.. du får be nån shoppa och skcika till dig !

  KRAM

 • oj, myggbett känns verkligen avlägset. här har vi fortfarande 1 meter snö.
  .-= smäms senaste inlägg: Packad och klar =-.

 • Härligt med vår, här är de fortfarande snö!

 • ar bara en liten fråga:P är det dyrt att bo där??

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat