2012 05/02

Helgen

Den här helgen har jag gjort två saker:

1. gått på stan i flera timmar även fast det var – 12 ute (lördag),

2. skruvat isär gamla möbler som skulle slängas (söndag), vilket var ett måste för vår nya soffa som vi köpte dagen innan julafton ska ÄNTLIGEN flytta in här. Nämligen på tisdag.

Söndagsprojektet började väldigt trevligt, jag höll på att skruva isär den vita tvbänken (bild nedan), drack te, skruvade lite till, sorterade skruvarna (ja, varför inte) etc etc. En timme senare insåg jag att så här kan det inte fortsätta för jag hade två stora byråer kvar som skulle tömmas, monteras isär och bäras ut. Det tog sån jävla tid. Man brukar ju sätta ihop sina möbler ordentligt och det är nog inte ofta man monterar dem isär. Hela söndagskvällen gick alltså åt detta isärskruvande och sorterande. Och städning på det, så klart, som är för övrigt inte är klar alls.

20120205-212047.jpg

Jo, och i fredags (det får räknas som helg) hamnade jag på E-types restaurang i gamla stan (helt otippat), som förresten blivit recenserad av DN:s gästande matskribent A A Gill rätt nyligen som ”Usel mat kryddad av ett vårdslöst troll.” (Det visste jag om, innan restaurangbesöket alltså.) Stället var rätt speciellt, men köttet var faktiskt gott!

Similar Articles

2 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat