2011 21/11

Helgen

Den här helgen var helt fantastisk. Lugn och väldigt fin. I fredags funderade vi på ett gå ut, vilket resulterade i en öl på ett brunt café i Jordaan och hemgång. I lördags åt vi frukost på Bazar. Alla ni som inte har varit på Bazar än borde gå dit. Det är fantastiskt. Jag vet inte hur det kommer sig egentligen att jag inte varit där fler gånger än två. Och middag borde man äta där också! Boka bord högst upp och tillbringa en hel kväll med folk man tycker om, helst mitt i veckan så där.

Halloween 008

Efter megafrukosten var det dags att cykla till Trouw och gå på HTNK OneDayShop. Orkade knappt cykla men det gick och vad överraskad man blev när man väl kom fram. Det var kul och trevligt och inte ett dugg snobbigt som förra gången, men jag köpte inget ändå. (Vägrade att gå dit först.) En till grej som jag inte orkar med, men som också var trevligt den dan – marknaden Albert Cuypmarkt. Jag handlar aldrig mat på marknader, orkar helt enkelt inte, inte på vardagar. Eller det är helt enkelt för sent att gå dit efter jobbet och en massa andra bortförklaringar. Men hur fantastiskt det är egentligen! Allt är så fräscht och fint och billigt. Och man kan småprata holländska, betoning på små, men ändå. ”Ja, graag. Dank je wel. Fijn weekend.”

Fler saker jag hunnit med: haft en helt underbar frukost i söndags, fönstershoppat, druckit massor med kaffe, varit i Vondelpark med en vän, grinat till The Help. En jättefin helg, som sagt.

Similar Articles

2 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat