2009 28/09

Helgen

Jag hade en helt underbar helg. I fredags var min kille och jag på en inflyttningsfest, som slutade med utgång på Club Up. En lyckad kväll. I början var det dock lite segt och det tog ett tag att komma igång, men sen hade jag det riktigt kul. Club Up är ett av mina favorituteställen här i Amsterdam, så det är alltid lika roligt att gå dit.

jaghemma11

kring8

Lördagen spenderades hemma. Även fast jag var ute hela natten, så var jag inte ett dugg trött dagen efter men kände ändå inte för att spinga på stan. Så det passade perfekt att bara vara hemma och ta det lugnt. Kollade på massor med filmer och serier, såg bland annat The Proposal. Den var faktiskt mycket bättre än jag hade trott.

Söndagen var ganska lugn också. Vaknade vid 10-tiden och det första jag gjorde var att springa till AH och köpa en färsk baguette och ost. Det är helt underbart med sådana långa frukostar på helgerna, speciellt när man inte har något planerat alls. Sen gick vi på en långpromenad i Vondelpark, vilket var riktigt skönt. Resten av kvällen spenderades hemma, lagade Zuurkool Stamppot till middag och sen kollade på film.

Similar Articles

7 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat