2010 26/11

Happy Friday

De senaste dagarna har varit så himla bra! Ni vet, när man är glad utan någon som helst anledning och allting går smidigt. Och det är ju så juligt och fint ute. Vi har äntligen bokat flygbiljetter till Stockholm och jag är lite förväntansfull redan nu. Även fast jag skulle vilja åka till Tallinn också, men det går ju inte samtidigt. Jag har märkt att varje gång jag pratar med min mamma om sånt där, efter man har bokat biljetter nånstans, så ber jag liksom lite om ursäkt. Men jag ska åka till Tallinn också, bara lite senare!

Nu är det bara en timme kvar på jobbet och jag är inte ett dugg trött! Fatta hur bra det är! Ska dricka en öl snart och efter jobbet ska jag till Nederlands Instituut voor Mediakunst och se Opening Technology Requested.

Technology

Similar Articles

4 kommentarer

  • Jag älskar när man bara går omkring och känner sig så nöjd med tillvaron!

    Och tack, vad snäll du är!
    .-= Fifis senaste inlägg: 13 This Week =-.

  • Nu är det dags för mig att skriva några rader här inne. Har hållit mig borta ifrån allt som har med svara på kommentarer och uppdatera under veckan. (Fullt upp med livet och mitt jobb) Även vi håller på att planera in hemfärd, hoppas vi få möjlighet. Lite skakigt om vi kan åka ner till Skåne eller ej.

    Sisters har klassiska och riktigt snygga kläder. En kombination jag gillar och kan stå för. Sälja sälja.

  • Hoppas ditt glada fredagshumör har hållit i sig under helgen 🙂

  • Hmm that was weird, my comment obtained eaten. Anyway I desired to say that it is nice to know that someone else also mentioned this as I had trouble finding the same info elsewhere. This was the very first place that told me the answer. Many thanks.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat