2014 06/02

Gravidträning

På tal om gravidträning. Jag är i vecka 27 nu och tränar inte speciellt mycket alls. Hej hej tredje trimestern och tröttheten. Lägg till massor med saker som händer hela tiden, plus ännu mer som ska göras och fixas. Men! Jag ska börja med yoga om två veckor. Ser verkligen fram emot det även fast jag aldrig testat det förut. Och tänk om det inte alls är min grej? Och kommer jag ens orka? Detta kommer jag dessutom göra innan jobbet. Spännande är det hur som helst och sen gillar jag verkligen det där med att har man bokat in sig, så är man tvungen att gå (annars måste man avboka så att nån annan kan få vara med istället). Sen har jag även bestämt mig för att gå till jobbet varje dag. Det var dock lite att ta i, det där med varje dag alltså. Men några gånger har det blivit av i alla fall. Ibland blir jag jättesugen på att springa, men det får vänta ett bra tag. Det roligaste här är ju att jag var i så bra form i somras och min kille och jag har till och med pratat om att anmäla oss till halvmaran i år. Hahaha.

Ni andra som är gravida/varit gravida hur mycket tränar ni/har tränat under graviditeten? Och vad? Det vore kul att läsa!

Uppdatering: Men kolla vad jag snubblade över nyss?

Similar Articles

En kommentar

  • Kul med yogan!
    När jag var preggo sprang jag en del i början, när det sen inte kändes bra längre började jag gå på indoor walking på Friskis & Svettis istället, det kändes lagom ansträngande och jag höll konditionen uppe. Jag tränade även medeljympa på Friskis ganska länge och när det började kännas för jobbigt gymmade jag lite lätt istället. Runt v. 28 började jag på gravidvattengympa, vilket var urskönt! Ett tag efter det slutade jag gymma och tränade lite lätt styrka hemma istället. Också gick jag mycket under hela graviditeten! Många, långa och snabba promenader.

    Nu låter ju detta väldigt präktigt, men en får tänka på att jag hade en väldigt enkel graviditet, så det var aldrig särskilt jobbigt för mig att hålla igång!

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat