2009 25/07

Gårdagen, helgplaner och bloggspejaren

God morgon! Det blev sovmorgon till kl. 10 i morse, vilket var skönt. Jag sov verkligen som en stock. (Vad hände med alla mygg?) Kvällen igår var mycket trevlig. Min kille jobbar mycket just nu, så det är lugna hemmakvällar som gäller. Lagade en god middag och sen kollade på Big Brother UK och några avsnitt av Entourage, surfade och läste Johanna Nilssons ”SOS från mänskligheten”. Det där är lite märkligt egentligen. Läser den för andra gången inte för att den är SÅ BRA utan för att jag inte vill läsa på engelska. Det är liksom inte lika kul. Borde nog ändra mig.

bb

(BB UK)

Det känns skönt att det är helg även fast min kille jobbar och jag har inga planer alls. Som tur är så är det riktigt sommarväder i Amsterdam idag. Ska passa på att vara utomhus så mycket som möjligt.

snc13755

Apropå helt ingenting, eller bloggandet egentligen, så är det väldigt roligt att se bloggen växa! Min blogg är förresten med i omröstningen om månadens blogg hos bloggspejaren. Tycker att det är roligt med sådana omröstningar och upptäckten av att jag tävlar med en bunt småflickor var ännu roligare.

Similar Articles

8 kommentarer

 • Hallo! Härligt att du fär bo i en metropol som Amsterdam. Själv bor jag i en by med 300 pers. Du skriver att din blogg tävlar med några småtjejer – men det stämmer inte…. Min bilderblogg är också med (vet inte hur det gick till)och jag kunde vara din mamma! Du får gärna hälsa på i min ”vardagsblogg” – Livet melan två evigheter.
  http://www.metrobloggen.se/evam. KRAM

 • Härligt med såna dagar 🙂

  Ja det är så gott med blåbär!!

 • Du ihop med småtjejer…? Litet otippat…

  Ge dig på att läsa på engelska du. Det tar emot till att börja med, men idag avskyr jag att läsa böcker översatta från engelska på svenska.

  Sv. Har du förslag på bra inredningsblogg som inte petar i detaljer och som inte tillverkar ljuslyktor av konservburkar? Jag får gåshud av sånt…;)

 • Hoppas du njuter av en skön lördag
  kramar Anna

 • vad skönt med sovmorgon. får jag fråga vad din kille jobbar med? Hoppas du har en riktigt skön&trevlig helg!

 • Låter himla skönt att inte göra nånting.. Mysigt!

  kram Mia

 • kul att du är med och tävlar! hehe…javisst är det mycket småflickor som är flitiga bloggare!??
  ha en fin söndag!

 • du menar att du vill ha fler svenska böcker att läsa?

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat