2009 18/12

Fredag!

Bloggen fungerar fortfarande inte som den ska, vilket är irriterande. One.com uppgraderar sina servrar, därav så mycket strul. Forhoppningsvis kommer den fungera normalt inom kort!

Annars så har jag haft en riktigt bra dag idag! Den här veckan har gått otroligt fort och det är bara sex dagar kvar till Stockholmsresan! Nu har jag faktiskt fått en riktig julkänsla och längtar verkligen till julafton, maten, att strosa runt på Söder och träffa gamla vänner. Amsterdam ser helt magiskt ut, speciellt på kvällarna, vilket gör att man längtar lite extra mycket till julafton.

SNC16690

SNC16708

Idag har jag gått på stan och letat julklappar, köpt ett par vinterstövlar, storstädat, tvättat och julpyntat. Igår upptäckte jag att jag inte hade ett enda par varma skor. Här i Amsterdam behöver man inte det, jag brukar ha mina sneakers året om, men i Stockholm går det helt enkelt inte. Tallinn ska man inte ens prata om, idag skulle det vara -19 där och det är nog mycket möjligt att det kan bli ännu kallare i februari när vi ska åka dit. Så ett par varma läderstövlar var en bra investering.

Nu ska jag fixa lite te och kolla upp ett par saker på nätet. Ikväll ska vi gå på en födelsedagsfest, vilket är kul! Ha en trevlig fredagskväll allihopa!

SNC16715

Similar Articles

4 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat