2010 18/06

Fredag

Jag är ingen morgonmänniska nuförtiden. Har så jävla svårt för att gå upp varenda morgon. Vad har hänt liksom? Tänkte börja dagen med en joggingrunda i Vondelpark i strålande solsken. Vaknar. Det är mulet som bara den. Struntar i joggingrundan. Jag har egentligen gett upp det där med beach 2010 för länge sen. Blek är jag däremot inte, som tur är så kan man ju sola ute i trädgården så mycket man vill, när det är soligt dvs. Stör mig dock lite på mina grannar, varje gång jag tar ut min solstol, går de också ut och hänger på sin balkong, mitt emot. Och jag ligger där i min bikini och låtsas att jag är ensam. Igår gick jag förresten på stan i en tunn klänning, utan strumpbyxor och det kändes inte alls skönt. Mest naket.

SNC10516

Nu ska jag fixa mer kaffe och kolla upp ett par saker på nätet.

Similar Articles

2 kommentarer

  • Gud så irriterande det kan vara med grannar ibland! Samma för mig när jag lägger mig på balkongen… man borde kanske ta och åka nånstans där det inte finns en kotte.

  • Garderobsrummet är bästa rummet i hela huset (och stökigast) – eller nej nu ångrar jag mig, soliga takbalkongen är bäst!

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat