2010 18/07

Finaste Estland

Nu är jag hemma igen efter en helt underbar minisemester i Estland. Det var verkligen en perfekt liten resa, på alla sätt. Även fast vi var där bara tre dagar så hann vi göra en hel del.

Vi kom fram till Tallinn vid 18-tiden i tisdags, blev hämtade på flygplatsen och sen åkte hem till min mamma. Det var så himla roligt att få träffa alla igen! Senare den kvällen tog vi bilen till en av stränderna som ligger alldeles i närheten, det tar bara fem minuter. Hur fantastiskt är inte det? Jag saknar inte min hemstad alls, men gud vad jag har saknat havet!

havet

havet1

I torsdags åkte vi till en av Estlands finaste stränder och spenderade några timmar där. Jag blev inte speciellt brun, men det gjorde inget alls.

havet2

Det var så himla roligt att åka runt i Estland också, älskar sånt! Speciellt när man inte har bråttom nånstans och har världens bästa sällskap! Estland är väldigt fint på sommaren, det är mycket skog, små gamla gårdar lite överallt, åkrar och havet!

SNC19545

SNC19543

Jagala

Similar Articles

2 kommentarer

  • Estland, estland. Förstår om det är något alldeles speciellt, för vilken miljö. Förstår om du saknat havet, för det gör även jag här i Falun. Vi bodde så närma vattnet i Helsingborg. Välkommen tillbaka, ha nu en riktigt skön söndag och njut av allt du varit med om.

  • Men du så rofyllt det såg ut!!!
    Såg din kommentar nu om galleriet du skrev om som hade med utställning som jag skrev om – sicket sammanträffande liksom! 🙂

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat