2009 29/10

En trög powerwalk om man nu kan kalla den så

Dagens joggingrunda var inte speciellt skön. Hela Vondelpark stank öl av nån anledning. Jag hade träningsvärk och det blev snarare en powerwalk än en joggingtur. En trög sådan dessutom. Lägg till pårökta objekt, några sopbilar och massor med galna cyklister. Jag har faktiskt inget emot folk som röker på, men när man springer så vill man inte prata med okända människor som sitter på bänkar och vill säga ett och annat. Men även fast det kändes lite så där, så är det ändå tredje dagen i rad jag är ute och springer. Jag är en periodare och blir faktiskt löjligt stolt varje gång det håller en vecka eller så. Då känner jag mig verkligen duktig. Vad händer sen? Man vaknar en morgon och känner att man inte riktigt orkar gå till nån park och svettas. Nästa morgon orkar man kanske inte heller. Visst vore det helt underbart om man hade en sån där självdisciplin, som gjorde att man skulle träna regelbundet. Fast vem vet, det håller kanske den här gången.

dojjor1

Mina joggingdojor sjunger på sista versen, men av nån anledning gillar jag dem och vill faktiskt inte ha ett par nya. Eller jo, kanske i julklapp då.

Similar Articles

4 kommentarer

  • Usch! En gång när jag var ute och sprang luktade det öl och jag höll på att kräkas! Jag blir så känslig för lukter när jag springer; rök och thaimat är annat jag inte klarar av att känna doften av när ajg springer

  • då får vi hoppas det håller ett tag denna gången 😉

  • Tricket är att härda ut i två veckor, då börjar det bli en vana.
    Men jag håller med dig, jag har ju elitidrottat, då är det roligt när man gör de varje dag…men nu tar det emot för mig också att ta mig till gymmet tre gånger i veckan.
    .-= TuvaMinnaLinn Vintage (a love story)s senaste inlägg: En fin gräns =-.

  • De är jobbigt att springa iblnad, men viktigasdt är att man rör på sig =)

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat