2009 26/06

En trevlig kväll trots allt

Jag har varit hängig hela dan idag. Kaffet funkade bara ett litet tag. Vid 14-tiden slocknade jag och sov ett par timmar, vaknade dock inte ett dugg utvilad. Tvärtom.

Mötte upp min pojkvän på vägen hem från jobbet och vi tog en kort promenad. Det var skönt att vara ute. Det är riktig sommar i Amsterdam! Massor med sommarklädda människor överallt, båtar på kanalerna och väldigt livlig stämning. Underbart. Vi gick till AH för att handla. Och då började det. Jag kände direkt att det var något som inte stod rätt till. Jag började kallsvettas och det kändes som om jag fick massor med myggbet på en och samma gång.

Jag fick igen en rätt så kraftig allergisk reaktion i form av blåsor. Det mest obehagliga med det hela är att jag inte vet vad det beror på och att det sprider sig så snabbt. Även fast jag vet att det inte är något allvarligt, så är det läskigt. Sen sprang vi hem och jag tog en antihistamintablett, som tur är hade jag några kvar sen förra gången. Allting försvann på drygt en kvart. Hur sjukt är inte det?

Kvällen var räddad.

amsterdam63

middag2middag11

Vi lagade en riktigt god middag och tog det lugnt. Nu blir det mer film.

Similar Articles

7 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat