2009 08/08

En runda på stan som inte alls slutade som jag hade tänkt mig

Har precis kommit hem från en promenad på stan. Jag ville egentligen inte gå hem, men jag fick en allergisk reaktion igen. Som tur är, var den inte så kraftig den här gången och nu är blåsorna borta helt.

Idag gick vi förbi loppmarknaden vid Waterlooplein. Där finns det verkligen allt möjligt. (På tal om marknader, så finns det 21 olika stycken i Amsterdam. Läs gärna min guide här.)

loppis2

Studentmössor

loppis11

gasmasker

loppis21

väskor, kläder, smycken och mycket annat. Sen gick vi förbi 290 Square Meters Store, som inte alls var så bra som jag hade trott.

290

Sen gick vi vidare till Stopera och Rembrandtplein. På vägen dit såg jag en helt underbar innergård.

innergard

Sen blev det en sväng förbi De Pijp.

snc14149

pijp

pijp1

Vi tänkte shoppa lite, så vi gick vidare till PC Hooftstraat och spanade i butiker där. Hittade inget. Det är där jag kände att nånting inte stod rätt till, det började klia i hela kroppen och jag fick några blåsor. Då var det dags att gå hem.

Nu är jag hemma och blåsorna är borta, jag tog inte ens antihistamintabletter, det kändes som att det inte behövdes. Måste nog göra ett allergitest snart! Humöret är toppen, kollar på Big Brother och ser fram emot klällen. Det ska bli kul att gå ut!

Similar Articles

6 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat