2009 27/04

En rolig helg

Vilken rolig helg jag hade!
Alla mina helger här i Amsterdam har varit roliga, jag kommer faktiskt inte ihåg en enda gång jag tyckte det var tråkigt. Lördagen spenderades på min killes jobb. Det blev som vilken vanlig arbetsdag som helst, för vi verkligen var på kontoret hela dagen. Men jag hade ingen lust att springa på stan då, så det var skönt att hänga där. Planen för kvällen var att gå ut. En kompis till min kille kom förbi vid 22-tiden och det blev en omgång i BUZZ och drinkar. Sen gick vi till Struik och träffade mer folk. Efter det gick vi vidare till
De Kring, ett ställe som ligger vid Leidseplein och som jag tipsat om förut. Leidseplein är ett av Amsterdams populäraste områden för nattliv. En del ställen där är väldigt turistiga och är inte speciellt roliga, men De Kring är definitivt ett undantag. Det är arty, kul och mysigt. Det finns två dansgolv och en skön balkong. Musiken är olika från kväll till kväll, så det gäller att kolla upp vad som kommer spelas.

Söndagen spenderades hemma i soffan. Kollade på massor med filmer och tog det bara lugnt. Såg bland annat Tell no one och ett avsnitt av Robinson. Filmen var hur spännande som helst, se den om ni inte har sett den än! Robinson var också kul, dock var det tråkigt att min favorit åkte ut. Vad är det för Robinson utan Billing?

lunch3

buzz

kring4

Similar Articles

13 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat