2009 29/08

En riktigt kul utekväll + Amsterdamtips

Jag hade en riktigt kul fredagskväll! Den började med en god middag och drinkar hemma. Hade egentligen inga planer på att gå ut, eller rättare sagt hade jag inga planer för kvällen alls. Och visst blir det alltid roligast när man bestämmer sig för att göra något helt spontant? En kompis till oss kom förbi och vi gick till ett uteställe i närheten av Leidseplein, där vi träffade min killes kollegor och bekanta. Drack öl och pratade om allt möjligt, vilket var mycket trevligt! Kvällen fortsatte på Winston, en klubb i Red Light District. Jag har inte varit ute i Red Light District förut, vi brukar nästan alltid gå ut på Leidseplein. Jag var lite skeptisk till att gå dit i början, men det visade sig att stället var helt ok. Vi hade det riktigt kul där! Musiken var bra, stämningen lika så och det var roligt att testa något nytt också. Mer sånt!

Apropå Amsterdams uteliv, så finns det ett inlägg här på bloggen med tips på stans bästa uteställen. Så har ni vägarna förbi Amsterdam och vill gå ut, men vet inte riktigt var, läs gärna min guide.

Ni som har följt bloggen ett tag, vet att den inte är bara en vardagsblogg. Förutom mina tankar om allt möjligt, innehåller bloggen en mängd av Amsterdamtips, shoppingtips, praktisk info och fakta om stan. Det finns tre kategorier här på bloggen där ni hittar den informationen: Shopping i Amsterdam, Amsterdamtips, Bo i Amsterdam.

Läs också gärna SvD:s guide till Amsterdam här.

me28aug

leidsepleinkvall

Bilder: 1. Jag hemma. 2. Leidseplein.

Similar Articles

13 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat