2010 04/11

En kväll i november

När klockan blev kvart över sex var det dags att låsa in jobbdatorn i kassaskåpet och gå hem. Det är så himla mörkt ute vid den tiden, men Amsterdams centrum har världens mysigaste belysning, så det gör inget alls. Snarare tvärtom. Det är så himla trevligt att gå en sväng på stan sent på kvällen. Den där svängen till mataffären och sen hem, alltså. Och så får man lite motion på köpet efter 8-9 timmars sittande vid datorn och en massa cola och kaffe med mjölk och socker i. (Kan inte vara utan. Tycker inte att svart kaffe är gott längre och så måste man ju hålla sig pigg också på något sätt. Hemskt.)

Så som sagt, kvällen började fint. Vi gick längst Lijnbaansgracht och småsjöng, handlade en massa mat och sen halvsprang hem för vi var så hungriga. Väl hemma upptäckte vi att vårt Internet var dött. (Det har alltså inte fungerat sen igår.) Ingen rolig upptäckt när man tänkte ha en lugn kväll framför nån kul film.

Jag kommer ihåg hur det var när vi precis flyttade hit. Det tog ett halvår innan vi fick Internet hemma. ETT HALVÅR utan jobb, tv och Internet. Då brukade jag underhålla mig med Sing Star, även fast jag inte tycker det är speciellt roligt.

Singstar

Och visst blir man irriterad, även fast det handlar om en sån skitsak. Eller ja… skitsak. Så min man ringde KPN:s kundtjänst… Det där  med att kunna kräva saker har jag alrig varit bra på, men O.! Det är så himla bra egenskap, önskar att jag varit bättre på det! För det fungerar varje gång, speciellt det där” Du svarar inte på mina frågor, kan jag få prata med nån som kan hjälpa mig?” Hur bra är inte det? BÄST!

Nu är nätet fixat och jag kollar på The Kids are all right. Fint ju!

Similar Articles

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat