2009 08/11

En helt underbar lördagskväll: Museum Night och Kring/Club Up

Jag hade en helt underbar lördagskväll! Museum Night var hur kul som helst! Amsterdams 42 museer anordnade en mängd roliga tillställningar och evenemang den natten. Vi började med Mediamatic. (Bilderna nedan)

MN

MN1

MN3

MN2

MN4

Mediamatic hade en av de konstigaste tillställningarna den natten. Roliga konstprojekt, ett matlagninsprogram på spanska (!) och mingel med gratis rödvin, som man tog själv i ett litet kartonghus, gjort av vinlådor. Efter det gick vi förbi Museum Van Loon och ett till museum på Keizersgracht, vars namn jag inte kommer ihåg.

MN5

MN10

Sen gick vi vidare till Hermitage Amsterdam, som är en filial till ett av världens äldsta och största museer, Hermitage i Sankt Petersburg.

MN6

MN7

Det anordnades en ljusshow där, vilket var kul!

MN8

Det går inte att jämföra filialen med det stora museet i Sankt Petersburg där jag varit ett par gånger, men det var ändå helt fantastiskt och jag ska definitivt gå till Hermitage Amsterdam nån mer gång!

MN9

Kvällen fortsatte på Kring/Club Up och det var verkligen hur kul som helst! Trevligt sällskap, bra musik och helt underbar stämning. Precis som det brukar vara.

BerlinFrei1

Jag dansade mina fötter blodiga och mina klackar blev helt förstörda men det gjorde inget alls. Vi hade det riktigt roligt!

kring21

Similar Articles

13 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat