2010 02/05

En helt underbar långhelg

Den här långhelgen har varit helt underbar och jag haft det riktigt roligt mest hela tiden. Queen’s Night var hur kul som helst, Queen’s Day lika så. Kom hem ganska sent i fredags, sov inte speciellt mycket men hade ändå inga problem med att gå upp tidigt och gå på stan i flera timmar dagen efter. *Förvånad själv.* Queen’s Day är verkligen en helt fantastisk upplevelse! I lördags cyklade vi i ett par timmar och upptäckte massor med nya ställen (stan är inte så liten som man tror), åt världens godaste scones på De Bakkerswinkel i Westerpark och umgicks med vännerna. Kvällen fortsatte på Kring, vi blev målade i ansiktet och dansade tills fötterna värkte. Sprang på några bekanta, vilket var roligt. Hängde i rökrummet och pratade om allt möjligt. Bland annat livet i Stockholm, vilket var lite onödigt, känner jag nu. Kommer inte riktigt ihåg varför vi ens kom in på det där. Saknar inte Stockholm och vill inte flytta tillbaka.

Kul kväll. Så här såg det ut:

SNC18650

SNC18663

SNC18646

SNC18639

Söndagen har spenderats hemma. Så himla skönt! Har ätit kycklingburgare, kollat på film och läst massor. Sämre kan man ha det.

Similar Articles

2 kommentarer

  • En bättre kombination av valborgs helg får man leta efter och det va en fröjd för ögat att följa dig och vad du gjort. Jag ber så mycket om ursäkt för att jag faktiskt inte varit alls aktiv här på senaste och det gäller självklart inte bara dig. Jag jobbar på som aldrig förr och jag blir bara stressad när jag kommer hem och tänker på att jag måste kolla bloggar. Tiden finns inte riktigt men när jag väl sitter här gör jag det helhjärtat. Hoppas du får en bra start på veckan sunshine, (Nu är jag ledig två dagar, wiho)

  • Åh, vad kul med en så underbar helg!
    Den där ansiktsmålningsklubben verkar så kul och annorlunda!
    .-= Fifis senaste inlägg: Tisdag =-.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat