2009 17/08

En helt underbar helg

Jag hade en helt underbar helg! Lördagen spenderades ute på stan. Det var ett riktigt sommarväder ute, strålande sol och minst 25 grader varmt.

promenad15aug

Sommaren är inte slut än!

promenad15aug1

Vi tog en lång promenad på stan. Gick förbi de 9 gatorna och spanade i butiker. (De 9 gatorna är ett av Amsterdams mysigaste shoppingområden.)

acne

Det öppnades en ny Acne-butik på en av de 9 gatorna bara för några dagar sen. Det är nästan lite komiskt att bo i Amsterdam och köpa svenska klädmärken, men gillar man enkla stilrena plagg, så hamnar man där igen.

gilmehtejeansa

En butik, som ligger vid Johnny Jordaan Plein och som är definitivt värd ett besök. Där säljs det en hel del riktigt snygga kläder för både tjejer och killar.

burgermeester

Efter ett par timmars strosande på stan gick vi till Burgermeester och åt minihamburgare. Det är definitivt ett av stans bästa hamburgerställen! Har du vägarna förbi Amsterdam, gå gärna dit, du kommer inte bli besviken. Hamburgare är riktigt goda! Det finns både mini och stora hamburgare, med vitt eller mörktbröd, goda ostar, vegoburgare. Där hittar du ingen pommes frites.

Efter lunchen gick vi till AH och handlade mat och annat till festen. Sen – hem och efter det ut igen. Hela eftermiddagen spenderades ute på stan. Riktigt skönt!

uteplats15aug

uteplatsen15ugme

(Jag på uteplatsen, nån timme innan festen)

Festen var mycket trevlig. Det var väldigt skönt att sitta ute i trädgården, dricka drinkar och prata om allt möjligt. Vid midnatt gick vi vidare till Kring och hade det riktigt kul.

Även fast jag var ute hela natten, så var jag inte ett dugg trött dagen efter. Fixade en hel del hemma, surfade, läste och kollade på en massa filmer.

Similar Articles

15 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat