2010 14/03

En grym kväll

Jag gillade inte Minibar speciellt mycket, förutom själva konceptet då. Minibar är en bar utan bartender, man får en nyckel till en kyl och väljer själv vad man vill dricka. Kul idé, eller hur? Tanken var väl att slippa köandet vid baren. Men köandet vid kylskåpen då?

Det var trångt, varmt och jag hamnade vid dörren, typ värsta platsen. Folk gick ju in och ut och in. Och man ba’ var ska jag stå nånstans, hur ska jag stå? Drack en halv Heineken innan vi gick vidare, sa hej till folk och inte speciellt mycket mer. Socialt. Men som sagt, konceptet är kul, så har ni vägarna förbi Amsterdam, testa!

Sen gick vi till Club Up (så klart) och dansade halva natten. Vad roligt det var! Och mina klackar lever fortfarande. Superskor alltså. Sprang på en bekant tjej och hennes tjejkompisar, dansade med dem. Sen gick de vidare och vi stannade en timme till, hängde mest i rökrummet och snackade om allt möjligt. Och vilken fläkt de äntligen skaffat! *Vill ha.*

Kom in på det där med Stockholms uteliv och hur mycket roligare det är att gå ut i Amsterdam. Precis i början, när vi flyttade hit, hade vi noll koll på uteställen och jämförde allting med Stockholm och klagade så klart. Det var innan vi upptäckte Club Up, Trouw och hur kul det är att gå på konserter på Paradiso, som har världens bästa konsertlokal. Ok, nu överdrev jag kanske lite, men ändå. Och Sugar Factory har världens skönaste rökrum. Stort, med bekväma soffor, som är skönare än den som vi har hemma i vardagsrummet. (Jag röker inte.)

På tal om allt det där, så finns det ett inlägg här på bloggen med tips på stans bästa uteställen.

Kvällen var grym. Mer sånt! Älskar att jag och min man är likadana, alltså vi blir alltid sugna på att dansa på lördagar. Går ut tillsammans och har det alltid kul.

SNC18003

SNC18023

SNC18031

SNC18017

Similar Articles

3 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat