2010 09/06

Dumheten har inga gränser

Jag har skrivit förut om att jag har slutat läsa om Sveriges integrationspolitik, men ibland råkar jag ändå läsa och oftast blir jag så arg så jag vet inte vad jag ska göra. För det mesta som skrivs är helt idiotiskt, som det här förslaget. ”Asylsökande ska få arbeta från första dagen i Sverige”. Hur är det ens möjligt? Utan att kunna svenska. Varför inte vrida på det hela? Ge mig exempel på utvandrade svenskar som har anpassat sig till ett nytt land på nolltid och kastats in i arbetslivet från första dagen i det nya landet utan att kunna språket!

När jag läser sådana inlägg som Bravo Billström!, Bra förslag från Tobias Billström vill jag bara spy. Hälften av kommentarerna till sådana inlägg ska man inte ens prata om, för de är så rasistiska så det finns inte.

Similar Articles

5 kommentarer

 • Förslaget är en ren luftpastej, asylsökande kommer inte få några jobb om det inte handlar om städjobb mm och inte ens de växer på träden idag.

 • Nilsson: Precis!
  Jag är bara tvungen att posta svaret på min kommentar till ”Bravo Billström” här:

  ”Eventuella språkförbistringar kan lösas med hjälp av en tolk eller en engelskkunnig landsman, och därifrån finns det många okvalificerade yrken som kan utföras på detta sätt. Jag tror att detta skulle kunna komma att betyda mycket för många.”

  Ska man skratta eller gråta? ”Eventuella språkförbristningar”, det är tydligen så det heter när man inte kan språket alls.
  .-= Natashas senaste inlägg: På tal om Paris =-.

 • Man är inte rasistisk för att man inte vill ha ett mångkulturSverige!

 • ditt omvanda exempel ar fullstandigt hypotetiskt da nastan alla svenskar som emigrerar ar ansvarsfulla nog att FORST lara sig spraket i mottagarlandet.

  bl.a. darfor ar de allra flesta emigrerande svenskar kapabla att, tvart emot vad du tror, fungera som produktiva medborgare fran dag #1 i sitt nya hemland.

  att proaktivt lara sig spraket innan man flyttar ar ett moraliskt minimikrav, naturligtvis, undantaget dem som bokstavligen flyr for sitt liv. dessa ar dock som bekant nastan lika ovanliga bland svenska immigranter som emigranter.

 • Men Olle, det där stämmer ju inte alls! Jag vet inte om du gör det – men jag bor ju faktiskt i ett annat land än Sverige, och umgås med massor med svenskar varje dag.

  Hur många av dom tror du har lärt sig Holändska? NÄSTAN INGEN. Trots att de flesta bott här i år och år. Men du ”vet” ju tydligen hur det ligger till. 🙂 Förlåt, Olle, jag glömde.

  Eller så lever du bara som resten av dina sorgliga rasistvänner i nåt hittapåland. Du vet, ett sånt som inte finns på riktigt. Ärligt talat, du gör bara bort dig. Gräv ner dig i hålet du kom från nu, vi vill inte ha dig här.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat