2010 06/03

Det var kul igår

Det var kul igår på Paradiso. Inte världens bästa musik dock, men roligt var det hur som helst. Blev full, glad och pratsam. Idag: ”Jag sa väl inget dumt igår?” Blir ibland lite orolig. Den här dagen har spenderats hemma, har druckit massor med te, kollat på film, läst och ätit kycklingvingar. En bra lördag. Önskar att mina kompisar skulle komma på besök nån gång snart. Det vore så himla roligt.

SNC17974

Similar Articles

4 kommentarer

 • och även om jag inte är din kompis så önskar jag att JAG kunde komma å hälsa på:)

  Hoppas du fått en avslappnad söndag iaf;)

  Kramar
  .-= MAJA-Style & Life by Lieas senaste inlägg: I vårt kök =-.

 • Jag såg vad Maja skrivit i sin kommentar här och då jag bara känner att Amsterdam är ett måste å undrar vad det är för tumme som inte kommer ut så… jag håller med henne! 🙂
  .-= Elisabeth – anyhow.ses senaste inlägg: Små hem! =-.

 • Om det är något jag skulle vilja så är det att besöka Amsterdam, så varför inte så två flugor i en smäll? Dina vänner borde komma bombs men det kan vara svårt att få ihop det ibland. Lät som en lovande kväll och din Lördag kombinerat med kycklingvingar lät inte helt fel 🙂 Här blir det faktiskt pizza i dag, länge sen sist men vi är inte så jätteförtjusta i deras pizzor här i detta området och man orkar inte åka in till stan.

 • vad bra att du hade det kul i fredags! hoppas att resten av din helg var lika skoj!
  .-= lady thirtys senaste inlägg: sunday at ikea. =-.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat