2009 10/09

Det kan inte vara på riktigt!

Jag har precis blivit klar med allt jag hade tänkt att fixa idag och hamnat vid datorn igen. Dricker kaffe och läser nyheter. Har ni läst om den här konstiga lönesättningen?

”Redan nästa läsarår kommer lärarna på Söderslättsgymnasiet i Trelleborg att få lön efter sina elevers betyg. Ju bättre resultat, desto högre lön. Men Lärarförbundet är starkt kritiskt till utvecklingen som man menar avvecklar den individuella lönesättningen.”

Är detta ett skämt? Hur kunde man överhuvudtaget komma på ett sådant förslag? Man slutar aldrig förvånas.

amsterdam25

Similar Articles

11 kommentarer

 • eh…märkliga sverige. slutar aldrig att förvånas.

 • Förklaringen är enkel: man tänker vänster, man tänker politiskt korrekt.

  ”De som bor i Rosengård har andra villkor och möjligheter än de i Limhamn.”

  Är bara trams enligt våra vänsterpolitiker och media. Alla människor är exakt likadana och har exakt samma förutsättningar. Gener existerar inte, kultur existerar inte. Vi är alla lika. Fast som vi vet när det gäller rödingarna så är ju vissa mer lika än andra (Djurfarmen för de som undrade).

  Att svarta har en snitt-IQ på 84, att under 50% av somalier kan läsa, att kineser från nordöstra delarna har högst IQ (en av varianterna, den för matematik etc…ska inte gå in på det närmare)…allt sånt är bara rasistiskt påfund och ren lögn. Vi är alla lika i den röda världen.

 • Nu var det i och för sig de lokala allianspartierna som kom med förslaget…

 • Det skulle ”ta hus i h-ls-ck- om man kom med ett förslag om att någon av exv. Kommunals grupper skulle få sin lön satt mht hur väl de sköter om skolan, städar den etc..

  DET skulle vara SYNNERLIGEN POLITISKT INKORREKT men nu rör det ju sig bara om ett ”lärarproletariat som tycks tro att de är något”..

 • Som Rebecka sa så var de röda mot förslaget… Det var de blå som med någon FP-gubbe i spetsen som drev igenom förslaget.

 • HAHAHAH! Men vad fan, hur seriösa betyg kommer det att sättas då? Fan vad korkat!

 • ja det verkar rätt udda!

 • Illwill: Nu är väl du lite på fel spår, när det ju inte var några partier åt vänster som låg bakom det här överhuvudtaget? Resten av dina åsikter vet jag inte ens vad jag ska svara på.

  Vilka i den här skolan kommer vilja jobba med dem som redan har det svårt om det blir såhär?

 • Det låter ju heeelt osannolikt. De hittar på så mycket dumt – men det här dåliga förslaget kan bara inte få bli verklighet.

 • Galet! Helt galet!
  Hur tänkte man där?!

 • vet inte ens vad man ska säga om detta egentligen, det är så sjukt! Hur kan det ens vara lagligt att göra så? Det kan ju aldrig få gå igenom, hade jag varit lärare hade jag sagt upp mig omedelbart!

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat