2010 08/02

Det gäller att lämna snygga spår efter sig

Idag har jag inte så mycket att säga så jag bjuder på en lång och trevlig tystnad. Haha. Nej. Idag är en sån där dag då jag vill ha ett kontorsjobb med fasta arbetstider 9-17. Jag har inte gjort nånting vettigt alls och det känns så där. Jag har fixat i köket, läst DN och en massa skräp på nätet. Pratat lägenheter med min mamma och skrattat ännu en gång åt hundens pass. Nu kan den åka utomlands. Jag har googlat min egen blogg och hittat ett par roliga sidor:

Här kan ni läsa om hur inflytelserika era bloggar är. Min blogg är tydligen inte speciellt inflytelserik. ”Natashasblogg.se är inte en så speciellt inflytelserik blogg. 68% av svenska bloggar är mer inflytelserika.”

Blogipedia kan ni läsa olika åsikter om era och andras bloggar. Blogipedia fungerar så här: Om en bloggare skriver att någonting ÄR någonting, till exempel ”Blondinbella är smart”, så kommer texten upp på Blogipedia inom ett par dagar. Därefter kategoriseras texten som fakta, positivt, negativt eller neutralt.

Uppsnappat från natashasblogg.se: Hasch är legaliserade i nederländernaFärjan är gratisAmsterdam är så himla vackertAnna Anka är coolAnna är skönHamburgare är riktigt godaSecond Hand är min grejUtbud är helt fantastisktStadsbiblioteket är mysigtDistrict är absolut värt ett besökRed Light District är absolut värt ett besökBilling är bara så skön

Jag tycker inte att Anna Anka är cool och inte heller att Stadsbiblioteket i Tallinn är mysigt (det är lika med ångest) men allt annat stämmer.

Sen upptäckte jag att jag har kommenterat en massa konstiga saker till höger och vänster. Som till exempel när Karin Olofsson skrev ett inlägg om en trådlös pruttmaskin. Då var jag tydligen tvungen att gå in där och säga vad jag tycker: Postat av Natasha http://www.natashasblogg.se/ Det är inget jag skulle köpa iaf. Inte direkt min typ av humor. 2009-05-26 @ 10:04:23. Eller när Elsa Billgren skrev om att hon köper julpynt på rea – Postat av Natasha http://www.natashasblogg.se/ – 18 januari 11:39. Köper också julpynt på REA och känner mig smart. Man lämnar alltså en massa spår efter sig. Ibland helt idiotiska. ”Känner mig smart”. *Asgarv.*

Similar Articles

4 kommentarer

 • Haha….jodu….du gillar fröken Anka;) Tycker det är skitskoj å läsa sånt där om sin blogg….samma sak gäller vad folk har använt för sökord för att hamna hos en….gissar att dom som söker på eldragning, jordnötssmöt och kakelfogning blir smått besvikna när dom kommer in till mig;)

  Kramar
  .-= Maja: STYLE & LIFE by LEIAs senaste inlägg: Laundry Time =-.

 • vad skoj!
  ha det gött!

  kramelikram
  .-= lady thirtys senaste inlägg: monday pictures. =-.

 • Haha…jag hade minsann en relativt inflytelserik blogg,…hur tusan dom nu har räknat ut det;)

  Och ja det är läskigt det där med vilka sökord som är vanligast etc…..barn+naket är skrämmande högt upp:(

  kramar
  .-= Maja: STYLE & LIFE by LEIAs senaste inlägg: Laundry Time =-.

 • Haha, min blogg var inte det minsta inflytelserik, no surprise… Men det är inte så viktigt, det bästa med bloggandet är ju alla härliga bloggare jag får kontakt med!
  .-= Fifis senaste inlägg: Fifi Ink I =-.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat