2010 17/03

Det bara känns så

Godmorgon på er. Håller på att värma upp mitt gamla kaffe i en kastrull. Orkar inte brygga nytt. Den enda fördelen med att ha mikro är att man kan mikra kaffe. Förut gjorde jag det hela tiden. Är lite trött idag, så ett par koppar är precis vad jag behöver. Har jag, förresten, berättat om att den där mannen, som väckte mig med sitt borrande igår morse har byggt nån konstig låda uppe på vårt tak? Det är faktiskt lite irriterande (för ögat), för det första man ser när man sitter i soffan i vardagsrummet och kollar genom fönstret är den där lådan. Eller vad det nu är för något.

Nuförtiden har jag en massa planer, som gör mig glad. Ska se till att de blir verklighet. Eller det känns faktiskt som att det kommer hända en massa roliga saker i framtiden. Alltså snart. Jag bara känner det på mig.

SNC18033

Dessutom är det underbart fint ute! Vår!

Similar Articles

6 kommentarer

 • Mest modebloggar och lite foto. Du då?

 • Åh, underbart! Här i Paris har det varit 17 plusgrader i dag och ssol. Kanske man ska ta sig upp till Amsterdam också? Går ju snabba tåg… Hm, värt att tänkaa på, jag gillar Amsterdam. Jättefin bild!

 • fusk att ni har så fint. vi har slask/is förtfarande. buhuuu.
  .-= smäms senaste inlägg: Ifall man skulle råka få gäster =-.

 • Här är det noll gradigt idag och jag drog sönder dragkedjan på mina vinterstövlar igår, så nu är vintern officiellt slut.
  .-= TuvaMinnaLinn Vintage (a love story)s senaste inlägg: Om en resa =-.

 • Haha, brukar också mikra mitt kaffe istället för att brygga nytt. Kul med massa grejer på gång!

 • Det kommer men framförallt ska hända saker framöver. Framtiden är ju det vi lever för då det där carpe diem är så svårt. Hur mycket man än försöker går det bara inte, förutom ett fåtal tillfällen. Förutom att jag har ont i en tand mår jag bra. Börjar nog jobba på Måndag och det ska bli spännande, dock vill jag vara helt fit for fight tills dess annars låter jag tyvärr oftast det negativa överväga.

  Du kommer få en grym kväll, njut och lev.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat