2011 02/04

Den första lördagen i april

I morse vaknade jag inte ett dugg utvilad för jag hade snörvlat hela natten och igår var det så hemskt så jag knappt orkade jobba. Det tråkigaste är ju så klart att  längta efter helg och sen bli sjuk. Men som tur är, eller tur och tur, så var det inte förkylning utan pollenallergi. Förut kände jag bara lite av det, men i år! I år har jag nog förvandlats till en riktig allergiker, vilket jag upptäckte idag genom att testa min mans allergitabletter och nässpray. Så det som jag trodde var en rejäl förkylning försvann efter ett tag.

Och vilken underbar dag det har varit! 20+ i april är ju helt fantastiskt, så idag har vi varit ute i stort sett hela tiden, cyklat ett par mil (!), upptäckt en ny park – Beatrixparken, druckit en massa kaffe i solen, varit på Mediamatic som hade en utförsäljning av deras gamla utrustning. Utförsäljningen var kul, även fast vi inte köpte något alls. Jag är inte så mycket för att köpa grejer som är snygga men trasiga och fyller ingen funktion. Vem köper ett par trasiga hörlurar för 15 euro liksom?

Blandat22 070

Blandat22 076

Blandat22 074

Mediamatic 001

Nån gång vid 16 när vi kom hem och tänkte vila lite efter allt cyklande, så ändrade vi oss och cyklade till en annan park istället.

Westerpark 002

Westerpark 003

Similar Articles

En kommentar

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat