2010 16/11

Day 06 – Your day

I natt sov jag fruktansvärt dåligt. Dessvärre var vi tvungna att gå upp tidigt för min man skulle flyga till Hamburg. Så när klockan blev sex ringde alla våra jobbiga väckarklockor samtidigt och det var bara att gå upp och fixa kaffe. Men gud vad svårt det var! Ni vet det där ”jag ska bara vila fem minuter till och sen fem minuter till”. Sen hade jag ett par lediga timmar innan jag skulle iväg till jobbet och istället för att gå och vila nån timme, bläddrade jag i nån tidning och kollade på MTV. Världens sämsta idé! För klockan blev ju helt plötsligt 8:50 och det var dags att gå till jobbet och jag kände mig bara ännu tröttare. Hatar att vara trött! Det är så tråkigt att gå runt och vara trött och inte orka och längta efter kvällar, men sen gå och lägga sig tidigt som en annan pensionär. Lägg till 7-timmars uppdaterande av xml-filer, världens kortaste promenad till mataffären och en seg lunch framför datorn, så får ni min dag. Nu längtar jag efter två saker: min man som kommer hem ikväll och sömn!

Similar Articles

2 kommentarer

  • Hej Natasha, ville bara säga att jag gillar din blogg väldigt mycket! Jag ska till Amsterdam ihelgen med pojkvännen, det är inte första gangen da jag bodde där under ett ar 2007-2008 och varit tillbaka under nagra kortare sejourer sedan dess som ”turist”. Ville bara höra med dig om det är nagot särskilt som pagar ihelgen som vi bara inte far missa eller nagot ”nytt” skojigt?

    Hälsn. Caroline

  • Caroline: Tack, det var kul att höra! Hmm, det är lite svårt att komma på så här på sekunden, men jag kan tipsa om en riktigt bra sajt där du hittar en massa tips http://zero20.nl/ (den ser ut som en kalender, vilket underlättar letandet) och den här bloggen http://octopuswindmill.com/ (en blogg om musik och konserter i Amsterdam).
    Och kom ihåg att köpa Time Out, den är alltid bra!

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat