2009 03/06

Brand???

God morgon! Vaknade för en halvtimme sen och är inte världens piggaste människa just nu. Kvällen igår/natten var en aning jobbig. Vid 23-tiden hörde jag röster och springande människor i hallen. Värsta livet. Har redan gått och lagt mig vid den tiden. Så jag fick gå upp och kolla vad det var för något. Min pojkvän och jag öppnade dörren och det första vi såg var några brandmän och våra grannar springande där i hallen. Sen kom röklukten. Tydligen så var det något som började brinna nånstans i huset. Alla som bor i huset sprang ut och väntade utanför medan brandmännen kollade upp var röken kom ifrån. Det visade sig att det inte var något allvarligt, dock förstod jag ändå inte helt vad det var som hände. Och så klart var det svårt att somna sen. Dessutom har vi fortfarande mygg i lägenheten. Hela natten kunde man höra det irriterande zzzz-ljudet, så det blev inte så mycket sömn alls.

Nu – mer kaffe och försöka piggna till!

frulle281jag9

Similar Articles

3 kommentarer

 • Hej! Fy vad otäckt, vilken tur att det inte var ngt allvarligt.. det där är ju rena rama mardrömmen ju!! hoppas du får en bra dag ändå! KRAM!!!

  sofies senaste blogginlägg..for once i can say i´m a hottie

 • Jobbigt det dar med branden. skont att det ordnade sig.
  Jag tror jag hittade sajten via bloggkartan eller pa mitt eget javla narnia.
  jag har bott har sen i augusti.
  Ha det!

  Karinas senaste blogginlägg..Det händer saker.

 • vad fin du är! ja, så ser man ut när man går och lägger sig kl 23.. ;)bra att det inte var något allvarligt såklart. hum, lite rök skadar inte 😉 kram på dig

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat