2010 18/04

Birmingham-London-Paris-Amsterdam

askmoln2

(Bild)

Halva kvällen igår gick åt till att försöka boka tågbiljetter. Först fanns det inga, sen släppte man några extra och då försökte jag och en tjejkompis till mig boka en resa till Paris åt min man. När jag skulle betala visade det sig att det inte gick, varken med mitt svenska eller holländska kort. Fatta paniken! Så jag var tvungen att springa hem och betala med ett annat. När jag höll på att göra om allting, slutade bokningssystemet fungera. (Så klart.) Men sen, halv tre på natten kom det igång igen och jag lyckades boka en resa. Sprang ut på gatan, helt skakig, ringde min man och skrek ”Jag har bokat en resa åt dig!” (Min mobil är helt cp, ibland går det inte att ringa från lägenheten.)

Sen var det bara att boka två resor till, först till London, sen vidare till Amsterdam. Nätet dog, så vi bestämde oss för att göra det i morgon bitti. Vaknade nån gång vid halv 9 och då var det dags att sätta igång igen. Var helt död, men piggnade till på en minut.

Tror ni att det gick smidigt? Vi bokade en biljett som inte gick att hämta ut på stationen. Och då kom paniken. Vad ska man med en Parisresa till, om man inte kan ta sig till London?

Det löste sig. Men fatta stressen. Medan O. satt på tåget mot London, höll jag på att leta tågbiljetter Paris-Amsterdam. Utan resultat. Men han lyckades hitta en, så vi ses imorgon kväll! Fatta vilken lycka!

Vilken tur att vi bor i Nederländerna och att man kan ta sig hem med tåg!

Similar Articles

3 kommentarer

 • skönt att det löste sig. förstår att det var stress. min man har ju varit hos sina föräldrar så dom är jätteglada att flygen blev inställda 🙂 efter lite pussel åker han hem imorgon med bil, färja och tåg. ska bli skönt att få hem honom. och nu kan den där vulkanen få hålla på hur länge som helst 😉
  .-= smäms senaste inlägg: Lite nytt konstnärsmaterial =-.

 • Tack för din kloka kommentar på min blogg!

  Det är sant att det behövs balans på en blogg… det är verkligen viktigt.

  Det var så intressant att läsa vad alla skrev och jag tror nog att jag ska fortsätta lägga upp bilder på mig själv dom gånger jag har något att berätta.

  Tack för att du hjälpte mig att få lite klarhet i det här. Jag var så förvirrad där ett tag att jag tänkte att minsta lilla bild där jag var med på ett hörn skulle uppfattas som narcissistisk… Nu känner jag mig lite mer styrkt. 🙂

  Ha en fin kväll och vilken tur att allting ordnade sig ang. resan!

  Kram

 • tåg är grejer det 🙂
  skönt att det gick att få till det!
  .-= lady thirtys senaste inlägg: when lady thirty met salem al fakir. =-.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat