2010 13/02

Bakisguiden är en sida du borde besökt igår

Det var visst igår jag sa till nån att jag inte blir bakis nuförtiden. Kommer inte ihåg varför jag ens sa det, dessutom stämmer det ju inte. Har precis gjort mig i ordning och fixat te. Önskar att jag hade en sån där tablett hemma, alkonånting. (Kommer inte ihåg namnet.) Det är nästan lite orättvist för kvällen igår var lugn och väldigt trevlig, vi gick aldrig vidare till Kring (obs!), det blev inte så många öl alls (!) och så mår man så här. Det känns ungefär som den där gången, då jag och Louise var ute på K., drack var sin öl, gick hem och la oss tidigt och ändå blev så fruktansvärt bakis dagen efter. Dock hade vi världens bästa söndag i Hökarängen efteråt. Älskar förresten Hökarängen.

Dagens planer: att gå till Foam och se den här fotoutställningen (kl.15), återhämta sig, sluta oroa sig för den där copy-paste-grejen och så tänkte vi ju baka semlor också.

Rodchenko

Det här är en av Rodchenkos mest kända bilder. Är inte den helt fantastisk, så säg?

Similar Articles

3 kommentarer

 • Hoppas din bakfylla går över, kanske med hjälp av semlorna :-). Jag har nästan slutat dricka alkohol helt, och då enbart av den anledningen. Jag blev alltid vansinnigt bakfull.
  .-= Saras senaste inlägg: Det är inte lätt att vara en tjock liten katt =-.

 • jag instämmer med föregående kommentar, blev inte vansinnigt bakfull, men avskyr att känna mig orkeslös som spagetti dagen efter 🙂 så alkoholen låter jag för det mesta bli.
  kram på dig
  .-= lady thirtys senaste inlägg: mår inte så bra… =-.

 • Det är konstigt det där med när man blir bakis och när man inte blir det. Ibland kan jag vara ute hela natte, sova ett par timmar och må förvånansvärt bra dagen efter, medan jag andra gånger kan bli helt miserabel efter bara ett par öl och efter att ha sovit ut…
  .-= Fifis senaste inlägg: Lycka är ett eget hjul =-.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat