2011 23/05

Att komma i form på en vecka?

På tal om att börja ett nytt liv på en måndag. Måndagar. Det är alltid måndagar. Att börja banta, eller träna, eller bara dra ner på nånting ohälsosamt. Jag bantar inte längre, orkar verkligen inte det. Det är så jävla tråkigt och oftast ger inget resultat. Eller oftast ett väldigt kortsiktigt sådant. För några år sen kunde jag fasta i flera dagar, dvs inte äta något alls, dricka te, kaffe, vatten och juice. Då hade jag inte en tanke på att detta är helt sjukt och framför allt ohälsosamt. Alltså att inte käka något alls, bara dricka massor med kaffe och jobba 8 eller 12-timmars pass. Imorse slogs jag av att det är ju sommar snart och sa till min kille ”Det är ju en månad kvar till sommaren, vi måste verkligen träna mer!” ”En vecka menar du?” fick jag till svar och så var det nån minut där då jag fick panik. För det är EN VECKA kvar och jag tänkte ju ha vältränade ben och korta klänningar och inga strumpbyxor.

Vi började ju jogga för några veckor sen och det gick bra tills min kille blev förskyld och nu så har vi inte joggat på ett tag och jag känner att jag verkligen måste börja igen. I morse tänkte jag till och med att göra det direkt efter jobbet, men nu är klockan halv sju och jag har nyss kommit hem och en joggingtur är det sista jag skulle orka med. Jag är faktiskt lite avundsjuk på alla som orkar träna på kvällarna och gör det regelbundet.

Hur gör ni?

Similar Articles

2 kommentarer

  • Men du ser ju så fin ut på alla bilder! Smal med välsvsarvade ben, synd att du ska behöva få panik…

  • jag försöker gå ut och jogga en gång i veckan (planen är att komma ut en gång til men än blir det bara en gång;)

    Jag är också en sån som tycker det är jobbigt att springa efter jobbet…då vill man ju vila! fast för tillfället har jag ju lite softare schema…pluggar hemma och jobbar i butiken ons-lör så eftersom jag är ‘ledig’ mån och tis brukar jag ta en joggingtur då. HAde jag jobbat heltid vet jag faktiskt inte hur jag skulle göra….tror att jag skulle väntat till senare,typ 8-9 på kvällen och försöka inte lägga mig framför tV:n:)

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat