2011 24/10

Är ni redo? Nu ska jag inspirera er!!!

Det gick inte att kolla på efter tio live imorse för tv4play strulade, så jag såg det på eftermiddagen istället, eller lyssnade rättare sagt. Återigen fick man se Quetzala, BB och den här gången också Hanna F som diskuterade förebilder, vad man får skriva om i sin egen blogg, hur andra påverkas av det man skriver etc etc.

Den eviga diskussionen om förebilder. Alla som syns i media är ju nuförtiden förebilder. (Tjejer då.) Alla ska nuförtiden inspirera. På ett eller annat sätt.

BB älskar att inspirera unga tjejer. Hon får ju ont i hjärtat när andra mår dåligt och då måste hon kliva fram och egoboosta dem alla och inspirera, inspirera, inspirera.

Amanda Schulman älskar att inspirera 30-plussare. (OBS! Amanda hade ingenting med efter tio att göra.) Nån gång för länge sen snubblade jag över hennes inlägg ”Nu ska jag inspirera er” och kunde inte sluta skratta. Ursäkta mig, men det där med att tvångsinspirera folk är bara för kul. Var redo, nu kommer det! Nu ska jag inspirera er!

Nej tack. Jag vill INTE.

Och även de som inte vill inspirera och har inte lust att bli nåns förebild anklagas för att vara en ändå (en dålig sådan!) för man får tydligen inte skriva om att man mår dåligt eller skildra en annan verklighet än den rosa, fina, där alla lyckas med vad som helst och allt är fantastiskt.

Men alltså, blir man inte trött?

Similar Articles

En kommentar

  • Jo, jag håller med dig; man får ha en blogg utan att för den skull bli en förebild och man behöver inte skriva inspirerande inlägg, utan man får skriva att allt är skit också.
    .-= fifis senaste inlägg: Bajsblogg =-.

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat