2010 28/08

Äntligen helg!

Jag trodde att fredagen skulle vara världens stressigaste, ungefär som det var i onsdags, då jag satt vid datorn i tio timmar, glömde bort att äta och levde på cola och kaffe hela dagen, men det blev helt tvärtom. Det var väldigt lugnt, mest pga tekniskt strul. När klockan blev 18 var det dags att gå hem och gud vad skönt det var att ha middag framför tv:n! Har verkligen längtat efter den här helgen. Kvällen fortsatte hemma hos våra bekanta och sen gick vi ut och dansade tills det blev morgon.

Idag kollar jag på dåliga filmer, dricker läsk, läser och betalar räkningar. Det är så himla skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Imorgon däremot ska jag cykla massor! Även fast vi har bott här i två år så finns det gott om nya ställen att upptäcka! Och det är alltid lika roligt.

SNC19048

Similar Articles

3 kommentarer

  • hoppas att du har en skön helg!
    .-= lady thirtys senaste inlägg: idag =-.

  • Helgen blir ju lite mer helig när man jobbar mån-fre. Den blir extra skön! Hoppas du får en trevlig cykelsöndag:)
    .-= Linneas senaste inlägg: Dog model =-.

  • Ja men visst, nu får du verkligen chansen att uppskatta det där lediga dagarna. En härlig känsla och den där cykelturen låter väldans lovande. Har faktiskt inte cyklar en enda gång under våren och sommaren, fy på mig. Förstår det inte, det är ju så skönt!

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat