2009 24/11

Äntligen!

Idag har jag varit i varenda butik i den här stan. På SPRMRKT frågade personalen om jag ville ha hjälp med något och när jag sa att jag letar efter en vit klänning, tittade de på mig som om jag var helt knäpp. Ärligt talat så var det otroligt svårt att hitta något vitt.

sprmrkt

(Bilden är lånad härifrån.)

(99 % av SPRMRKT:s sortiment består av svarta plagg. Bilden ovan är gammal.) Jag har dock fortfarande inte förstått mig på varför i de flesta reseguider om Amsterdam står det att man absolut inte får missa SPRMRKT. Vem åker till Amsterdam för att shoppa nordiska märken? (Mer än hälften av butikens sortiment består av det.)

Kalverstraatnov

Så här fint såg det ut på Kalverstraat. Egentligen så tycker jag att Kalverstaat är extremt jobbig och står inte ut med den mer än en kvart. (Tänk Drottninggatan gånger tio.)

Efter fem timmars strosande på stan hittade jag en riktigt snygg vit klänning med markerade axlar. Dock finns det ett litet men. Det finns en liten fläck på framsidan och när jag kom hem så upptäckte jag att man inte får tvätta klänningen. (96 % ull) Vad tror ni, kan jag tvätta den för hand i kallt vatten om jag är väldigt försiktig?

Zara2

(Bilden är lånad härifrån.)

Similar Articles

18 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat