2009 19/12

Ännu en lyckad kväll

Idag vaknade jag vid 11-tiden, lagom tidigt, speciellt med tanke på att jag gick och la mig vid 7-tiden imorse. Kvällen igår var helt underbar och jag hade det riktigt roligt! Först var vi på ett litet uteställe och firade en tjejkompis, som fyllde år. Det var väldigt trevligt att umgås, dricka vin och prata julplaner, dessutom var stället riktigt mysigt. Vid midnatt gick hela gänget vidare till en klubb, vars namn jag glömt. Men efter ett litet tag där fick vi veta att stället skulle stänga kl. 1, så vi åkte tillbaks till Leidseplein och gick på Melkweg istället. Och kul var det!

Kameran hängde så klart med, den hänger faktiskt alltid med och jag brukar ta massor med bilder. Bara för att kvällen var så himla kul så bjuder jag på en bild, som jag inte skulle lagt upp annars.

SNC16745

Vi kom hem strax efter 4, det var fruktansvärt kallt ute, så det var så himla skönt att komma hem. Sen satt vi i soffan och pratade om allt möjligt, mest om min skola faktiskt, ”kompisar” som man umgicks med så mycket i Stockholm och som ”försvann” för att man helt enkelt glidit ifrån varandra och julplaner. Sen somnade jag.

Similar Articles

7 kommentarer

Kommentera

CommentLuv badge

copyright 2008-2009 29 kvadrat